Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Di-prom
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Separator de cereale ERA-5
1800 €
Brand
ERA 5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Separator de cereale tip ERA-5 este un echipament modern, de inalta tehnologie fabricat in Ucraina, destinat sa devina un asistent indispensabil pentru fermele si agro-intreprinderile in etapa de prelucrare a culturilor post-recoltare. Aceasta masina de curatat cereale asigura o curatare de inalta performanta si in acelasi timp o curatare de calitate superioara, precum si o calibrare a materialului pentru seminte. Cu ajutorul acestuia, puteti procesa cereale, leguminoase si seminte oleaginoase, plus seminte de ierburi. Materialul de cereale rezultat are un grad ridicat de purificare si o deteriorare minima.

ERA-5 este un separator aerodinamic. Unitatea efectueaza curatarea si calibrarea preliminara a masei de cereale prin expunerea materialului la fluxul de aer. In cursul acestui proces, boabele culturii principale si diferitele tipuri de impuritati sunt alocate diferitelor compartimente (colectii). Astfel, materialul este impartit in functie de masa, dimensiunea si forma sa - materialul de cereale purificat este separat de toate incluziunile straine.

Diferenta principala dintre masinile de curatare aerodinamice, cum ar fi ERA-5, de la separatoarele cu grilaj, este separarea materialului de cereale nu numai in marime, ci si in functie de masa. Din acest motiv, curatarea devine mai eficienta.

Acest model este potrivit atat pentru utilizarea individuala, cat si pentru finalizarea liniilor tehnologice. Sistemul de curatare a cerealelor nu necesita costuri financiare mari, se caracterizeaza prin fiabilitate ridicata si productivitate. Datorita utilizarii sale, randamentele pot fi majorate cu 35%, la urma urmei, dupa tratamentul cu masina, calitatea semintelor este pur si simplu perfecta. De asemenea, masina este economica, are un design simplu si este usor de operat, deci nu este nevoie sa atrageti personal calificat.

Caracteristicile tehnice ale separatorului aerodinamic ERA-5:

capacitate in modul de curatare - 5 t / h;
performanta in modul de calibrare - 2.5 t / h;
Consumul de energie este de 0,75 kW;
greutate - 160 kg.

De asemenea, trebuie remarcat faptul ca utilizarea mecanismului nu se limiteaza doar la prelucrarea cerealelor. Poate fi orice material purvelurent, iar calitatea curatarii si calibrarii va ramane in mod constant ridicata.
Din Gura in Gura